Viata

Clanurile nu au limită! Un interlop din Cernica, membru al clanului Chira, i-a tăiat piciorul unui rival, ca răzbunare, după ce acesta i-a rupt piciorul!

0

În lumea bandelor de lângă București, legea ”ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” s-a transformat în ”picior pentru picior”. Pentru că un rival i-a rupt piciorul, ”Bușcă” l-a prins pe șosea pe acesta, l-a scos în decor și i-a tăiat cu sânge rece piciorul! Judecați în stare de arest, cei din clanul Chira cer eliberarea.

În vara anului 2018, pe un câmp din Cernica, Nicolae Victor, cunoscut ca băiatul lui ”Țevuța”, l-a prins la înghesuială pe Berindei Marian zis ”Bușcă”, 41 de ani, membru al clanului Chira, și i-a rupt piciorul.

Cele mai citite articole

”Bușcă” i-a promis răzbunare rivalului. Ce a urmat e cuprins într-un rechizitoriu de 84 de pagini, în care sunt descrise faptele, întocmit de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Tatăl și fiul, ei înșiși parte a lumii interlope, fuseseră avertizați public că o vor păți pentru că-i rupseseră piciorul rivalul…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Cine e misteriosul proprietar al Palatului „Maurice Blank”?! Nu dă nimeni 4,5 milioane de euro pe fosta clădire a Ambasadei Americii din centrul Bucureștiului

Previous article

Adeo Ressi, Founder Institute: Urmatorii zece ani vor fi TECTONICI. Vine generatia 15 ani

Next article

You may also like

More in Viata