Viata

Cine e misteriosul proprietar al Palatului „Maurice Blank”?! Nu dă nimeni 4,5 milioane de euro pe fosta clădire a Ambasadei Americii din centrul Bucureștiului

0

50 de camere înalte și spațioase. Uși și ferestre de lemn, picturi și decorațiuni unicat din marmură sau bronz. Șase băi cu un stil asemănător Palatului Primăverii, fosta reședință a familiei Ceaușescu. Un tavan superb pictat, dar și un șemineu mare cu un basorelief din marmură, cu flori de crin. O clădire istorică din centrul capitalei riscă să ajungă o ruină pentru că proprietarul actual nu se ocupă de ea, încearcă s-o vândă, dar nimeni nu vrea s-o cumpere.

Timp de 70 de ani a fost sediul Ambasadei Statelor Unite ale Americii, dar din 2011 americanii s-au mutat și clădirea e părăsităBălăriile au pus stăpânire pe o clădire-monument, șobolanii și câinii și-au făcut aici casă, iar oamenii străzii dorm la porțile clădirii de pe „Tudor Arghezi”Constantin Prisecaru, oficial al companiei care vinde imobilul spune: „Există un proprietar, evident! Doar că numele lui nu poate să fie făcut public!”…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Experiența curajoasă a unei familii din România. Șase luni pe trei continente, cu doi bebeluși și fără bagaj de cală. ”Cum te descurci acasă cu copiii, așa o faci și în călătorie!”

Previous article

Clanurile nu au limită! Un interlop din Cernica, membru al clanului Chira, i-a tăiat piciorul unui rival, ca răzbunare, după ce acesta i-a rupt piciorul!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Viata