Lifestyle

Cinci culori ușor de asortat, pe care merită să le ai și tu în garderoba ta

0

O garderobă colorată este cu siguranță visul oricui, însă, unele nuanțe sunt destul de pretențioase și nu pot fi purtate în prea multe combinații. Tocmai de aceea, atunci când îți alegi hainele din garderobă este esențial să iei în calcul și culorile acestora. Chiar dacă îți plac rochiile aurii sau bluzele neon, trebuie să ții cont de faptul că acestea pot fi destul de greu de asortat. Tocmai de aceea, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi și îți prezentăm cinci culori care sunt ușor de purtat în diverse combinații.

Oranj

Oranjul este o culoare vie, caldă, perfectă pentru orice anotimp, dar mai ales pentru toamnă, atunci când totul capătă nuanțe cărămizii. În general, persoanelor cu părul roșcat le stă cel mai bine în portocaliu, așa că pot opta fără probleme pentru o jachetă oranj, sau pentru o rochie în tonuri calde. Portocaliul este una dintre cele mai avantajoase nuanțe, din întreaga gamă de culori, deoarece poate fi asortat extrem de ușor. Dacă porți ceva portocaliu, poți alege să îți completezi ținuta cu ceva alb, negru, roșu, albastru sau galben. Portocaliul este o nuanță atât de ofertantă, așa că ar trebui să ai în garderoba ta mai multe piese oranj. 

Albastru

Hainele albastre ne duc cu gândul la mare, la visare, ne transmit o stare de calm și de liniște. În plus au și un mare avantaj, acela că pot fi asortate cu o mulțime de alte culori. Dacă ai în garderoba ta o pereche de jeanși albaștri, îi poți purta cu un tricou alb, negru, violet, oranj sau roșu. Nu uita că albastrul este complementar cu portocaliul, așa că poți combina mereu aceste două nuanțe, pentru a obține o ținută de efect.

Verde

Verdele este nuanța perfectă pentru persoanele cu părul șaten sau roșcat. De asemenea, verdele simbolizează bogăție, belșug și virilitate. Asemeni albastrului, acesta transmite o stare de liniște, relaxare și creează bună dispoziție. Persoanele care aleg să poarte costume, cămăși sau rochii verzi, ar trebui să țină cont și de modul în care vor asorta întreaga ținută. Verdele se potrivește mereu cu roșu sau galben. Însă, îl poți combina și cu accesorii sau articole vestimentare albe sau negre, cum sunt produsele din colecția Michael Kors pentru bărbați.

Roșu

Cele mai citite articole

Roșu este o culoare stridentă, care transmite erotism, pasiune, putere și emoții puternice. Se spune despre cei care poartă haine de culoare roșie că sunt persoane încrezătoare, curajoase, cărora le place să iasă în evidență. Atunci când alegi să porți o culoare atât de provocatoare, trebuie să știi cum să o asortezi corect. În general, roșu poate fi combinat cu portocaliu, violet, verde, albastru, negru sau alb.

Violet

Violetul are mai multe semnificații, însă, în general, este considerat ca fiind culoarea creativității, înțelepciunii și a imaginației. Așa că persoanele care aleg să poarte violet sunt, de obicei, firi artistice, oameni boemi, curioși, cu o imaginație bogată. Acesta este o culoare vie, însă poate fi echilibrat în ținute cu ajutorul unor inserții de galben, roșu sau albastru. De asemenea, violetul poate fi combinat ușor cu alb sau negru.

 

Așadar, în paleta de culori există câteva nuanțe pe care le poți asorta într-o mulțime de feluri. Atunci când vrei să obții rapid o ținută reușită, cea mai simplă cale e aceea de a opta pentru o piesă vestimentară versatilă și ușor de asortat. Iar hainele roșii, verzi, albastre, oranj și violet se află în această categorie. Îndrăznește să ieși din tipare și poartă mix-uri de culori vii, care să îți schimbe starea de spirit și să îți ofere mai multă energie.

Cele mai citite articole

4 tipuri de rochii de plaja pe care trebuie sa le aduci cu tine in vacanta

Previous article

4 metode eficiente pentru a face față depresiei

Next article

You may also like

More in Lifestyle