Stiri Internationale

China promite ca-si va reduce si mai mult taxele vamale

0

China a promis luni ca-si va reduce si mai mult tarifele vamale, isi va majora importurile si isi va deschide economia, pentru a contracara criticile conform carora practicile sale comerciale sunt „incorecte”, transmit BBC, Reuters si DPA.

Intr-un discurs rostit la Expozitia comerciala internationala de la Shanghai (CIIE), presedintele Xi Jinping a aparat de asemenea comertul mondial liber, care, sustine oficialul chinez, „este atacat”. Comentariile sale sunt vazute ca o referire la SUA, pe fondul razboiului comercial dintre primele economii ale lumii.

Cele mai citite articole

„Intr-o lume in care globalizarea economica se adanceste, practicile legii junglei si conceptul „invingatorul ia totul” reprezinta doar o fundatura. O crestere cuprinzatoare pentru toata lumea este cu siguranta calea de urmat”, a afirmat Xi.

Expozitia comerciala internationala de la Shanghai reprezinta cea mai mare incercare a Chinei de a arata lumii – si …

Citeste mai mult pe MoneyPoint

Cele mai citite articole

Ciolos spune ca avem o clasa politica veche, care nu vrea sa scoata Romania din saracie: E condusa de PSD. Si PNL se regaseste aici

Previous article

Desi parea ca Viorel Stefan va fi noul sef al ASF, PSD a decis sa il sustina pe Leonardo Badea. E o problema umana, zice Dragnea

Next article

You may also like