Afaceri

Cei 6 factori esentiali de care sa tii cont cand cauti un spatiu de depozitare

0

Cautarea unor spatii de depozitare de inchiriat poate fi o sarcina dificila, insa cu siguranta nu este foarte greu de gasit ceea ce cauti, caci anumite firme online sunt specializate exact in oferirea detaliilor despre proprietati industriale in toata tara, asa cum este si Activ property services.

Exista insa mai multi factori pe care sa ii iei in considerara cand doresti sa gasesti spatiul potrivit pentru afacerea ta. Iar daca nu te poti decide, atunci poti cere sfaturi unor consilieri experimentati sau ai unor agenti care au mai trecut prin aceste situatii.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iei decizia corecta pentru afacerea ta:

1.    De ce are nevoie afacerea ta?

Ia-ti un momente si gandeste-te la ce anume are nevoie afacerea ta. Aveti camioane mari sau mici care au nevoie de locuri de parcare? Aveti nevoie sa incarcati aceste camioane? Cati angajati sunt? Ai nevoie de spatiu pentru birou? Acesti factori si multe altele te vor ajuta sa restrangi cautarile. Este recomandat sa faci o lista foarte specifica a dorintelor si nevoilor tale si poti elimina imediat proprietatile care nu se incadreaza in planul tau.

2.    De ce au nevoie angajatii tai?

Cele mai citite articole

Angajatii tai si nevoile lor sunt foarte importante pentru succesul afacerii tale. Ofera-ti un moment pentru a te gandi cum ajung acestia la munca? Oferi transportul gratuit sau exista statii de transport in comun in apropiere? De asemenea, trebuie sa te asiguri ca exista o zona unde personalul poate petrece timpul in pauze, precum si cateva locuri confortabile si facilitati de baza ale bucatariei disponibile. De asemenea, ia in considerare faptul ca anumiti angajati vor avea nevoie de locuri de parcare.

3.    Fii realist cu privire la costuri

Defineste-ti clar bugetul. Stii clar ce ai la dispozitie pentru a cheltui si ia in considerare toate cheltuielile suplimentare, cum ar fi energia electrica. Stabileste cum vor arata costurile lunare, inclusive suplimentele si intretinerea si asigura-te ca iti permiti acel spatiu de depozitare. De asemenea, asigura-te ca esti la curent cu orice alte costuri care ar putea aparea pe perioada inchirierii.

4.    Vizualizeaza fiecare spatiu

Nu te lua dupa pozele sau video-urile de pe internet. Stabileste o intalnire cu agentul imobiliar si priveste proprietatea industriala in mod corespunzator si nu evita sa pui intrebari diverse sau sa verifici anumite lucruri. Este important sa cunosti proprietatea. Astfel, vei avea garantia ca acel spatiu corespunde nevoilor tale.

5.    Clarifica ce ai voie sa schimbi

Este nevoie ca unele proprietati sa aiba nevoie de anumite modificari. De aceea este esential sa stii ce anume poti schimba si ce nu si daca aceste aspecte sunt mentionate in contractul pe care urmeaza sa il semnezi, fara a te confrunta cu penalizari. De asemenea, daca montezi anumite aparaturi, precum aerul conditionat, este posibil sa trebuiasca sa le lasi acolo cand se termina contractul.

6.    Masoara totul

Dupa ce ai gasit un spatiu care sa corespunda, inainte de a semna contractul, asigura-te ca ai masurat tot ceea ce trebuie sa masori. In acest fel, te vei asigura ca totul este gata si ca ai suficient loc pentru a incepe activitatea si, de asemenea, pentru a te dezvolta.

Cele mai citite articole

Iconostasul de acasă – loc privat de închinăciune și rugăciune pentru orice creștin

Previous article

Întreținerea optimă a așternuturilor de pat din bumbac

Next article

You may also like

More in Afaceri