Distractie

Ce ținute alegi să porți la un garden party?

0

Petrecerile în aer liber sunt de obicei petreceri destul de informale, dar totuși elegante, așa încât, chiar dacă se desfășoară afară, codul vestimentar trebuie să fie unul cât mai adecvat circumstanțelor. În același timp, stilul vestimentar afișat nu ar trebui să ne împiedice să ne distrăm la maxim.

Ce outfit feminin e mai potrivit la o petrecere desfășurată în aer liber?

În cazul femeilor, niște rochii ușoare, de vară, sunt perfecte. Cele în nuanțe pastelate, imprimeuri florale, cu garnituri realizate din dantelă delicată sau cu diferite aplicații la modă vor funcționa cel mai bine la un garden party. 

Ca regulă de bază, pentru o petrecere în grădină ar trebui să alegi atât niște haine lejere, cât și niște pantofi ori sandale fără toc sau cu un toc mic, pe care să ai un grad de stabilitate cât mai mare. Încălțămintea necorespunzătoare a stricat multe petreceri și nimeni dintre noi nu vrea să plece prea devreme de la respectiva reuniune sau, mai rău, să pună capăt petrecerii descălțat, nu-i așa? Sandalele plate elegante, balerinii sau adidașii, pot arăta minunat în combinație cu o rochie lungă, vaporoasă.

Petrecerile din grădină sunt extrem de populare în special peste Ocean, mai ales în Statele Unite,dar această modă s-a extins treptat tot mai mult și în Europa (înainte de pandemia de coronavirus, evident!). Este normal să vrem să petrecem cât mai mult timp afară, pentru că reprezintă modalitatea perfectă de a ne conecta cu natura, dar și de a petrece un  timp de calitate alături de prieteni sau rude.

Cu te îmbraci la o nuntă organizată afară?

Evenimentele deosebite, precum nunțile sau botezurile, aniversările diverse, sunt, de asemenea, de mare efect dacă sunt organizate în aer liber. Asta chiar dacă, să zicem, se numesc petreceri la cort.

Pe măsură ce recepțiile în aer liber s-au răspândit, au devenit din ce în ce mai populare, au apărut și întrebările legate de ținutele cele mai potrivit de purtat la asemenea ocazii.

Cele mai citite articole

Mai există îndoieli cu privire la faptul dacă, spre exemplu, la o nuntă în aer liber participanții ar trebui să fie îmbrăcați sau nu în același mod ca pentru o petrecere tradițională organizată în interior. Adevărul este că totul depinde de natura nunții, dar dacă este vorba de o petrecere clasică, dar desfășurată afară, cea mai potrivită alegere rămân totuși rochiile elegante pentru nuntă și accesoriile formale. Cu un mic amendament cu privire la încălțămintea purtată, evident.

Oricum, în sezonul estival, rochiile de mireasă ar trebui să fie destul de strălucitoare, dar nu neapărat albe sau în niște nuanțe foarte apropiate de albul imaculat. Albastru, culoarea mente sau galbenul pal vor fi întotdeauna alegeri excelente.

Libertate și confort, lipsa unui cod vestimentar strict: atribute esențiale pentru un garden party

Atunci când mergi la o petrecere în grădină, reține că esențiale sunt confortul și libertatea de mișcare. Ținuta ar trebui să arate wow, dar în același timp să îți permită să te bucuri 100% de eveniment.

Tocmai de aceea stiliștii recomandă rochii de ocazie vaporoase, subtile și extrem de practice. Merită să alegi niște piese vestimentare din materiale naturale, aerisite, în care să te poți simți confortabil chiar și în cea mai toridă zi ori seară de vară (după caz).

Rochiile albe sunt foarte populare vara, pentru o ținută de concediu pe litoral, dar și pentru o ocazie specială, precum o petrecere în grădină (dar niciodată pentru o nuntă dacă nu este a ta!). Sunt deosebit de potrivite pentru sezonul estival și pentru persoanele cu pielea mai închisă, foarte bronzate.

Nu toate petrecerile în grădină sunt ocazii simandicoase. Dacă vrei să porți ceva puțin mai casual, poți alege pur și simplu un top elegant asimetric în partea de jos și niște blugi.

Totuși, nimic nu se compară cu o ie cu motive tradiționale românești pe care o poți alătura cu brio fie unei fuste, fie unei perechi de blugi de calitate. Te vei simți în largul tău și te vei distra grozav la evenimentul la care participi!

Cele mai citite articole

TOP 6 CELE MAI FRECVENTE FANTEZII SEXUALE ALE BARBATILOR

Previous article

Gătește ca un bucătar profesionist folosind ulei de cocos

Next article

You may also like

More in Distractie