Sanatate

Ce lucruri trebuie sa faci inainte si dupa operatia de marire a sanilor pentru a evita riscurile medicale

0

De mult timp, ai luat in calcul posibilitatea de a te supune unei interventii chirurgicale menite sa iti ofere un plus de incredere in sine. Este vorba despre mai vechea ta nemultumire legata de aspectul decolteului tau, in opinia ta, mult prea putin generos.

Si aceasta impresie ti se accentueaza si mai mult atunci cand doresti sa imbraci anumite modele de rochii sau bluze si nu te incanta deloc imaginea din oglinda, pentru ca exact in zona in discutie lucrurile nu stau deloc asa cum ai dori.

Si dupa ce ai intors pe toate partile beneficiile dar si dezavantajele legate de marirea sanilor cu implant de silicon si ai constat ca „iti da cu plus”, deci in favoarea efectuarii operatiei, atunci trebuie sa stii cu exactitate ce urmeaza si ce ai de facut in acest sens.

Evident, medicul plastician iti va da toate detaliile si explicatiile necesare, dar este bine sa te familiarizezi cu toate din timp, pentru a fi pregatita fizic si psihic pentru toate etapele.

Astfel, chiar de la prima consultare medicul estetician iti va prezenta in detaliu ce urmeaza sa se intample, ce riscuri sunt, care sunt tipurile de implanturi pe care ti le va recomanda si vor urma o serie de intrebari referitoare la istoricul tau medical, la eventualele alergii la medicamente, daca ai in familie persoane care au suferit de cancer mamar, ce interventii chirurgicale ai mai avut, daca esti fumatoare etc.

Pentru ca in baza raspunsurilor la aceste intrebari medicul va lua deciziile potrivite. De asemenea, cu siguranta ti se va efectua o mamografie, pentru o examinare amanuntita a zonei supuse interventiei chirurgicale.

Daca totul va fi in regula si vei fi apta pentru operatie, ti se va solicita sa renunti la tutun, daca esti fumatoare, la administrarea de contraceptive si la medicamentele pe baza de acid acetilsalicilic, adica aspirina, toate acestea avand efecte negative in timpul si dupa operatie.

In ceea ce priveste recomandarile post-operatorii, trebuie sa stii ca te asteapta o perioada in care vei experimenta o serie de dureri, mai mult sau mai putin intense, de la caz la caz, dar cu siguranta nu te vor speria, pentru ca vei fi rasplatita nu dupa mult timp cu un bust asa cum ai visat.

In mai putin de doua saptamani, vor fi scoase firele de la operatie, iar recuperarea dureaza intre doua si trei saptamani, dupa care vei putea reveni la viata ta normala, insa fara a exagera cu efortul fizic.

Va trebui sa porti bustiera mai mult timp, aproximativ doua luni, pentru ca zona sa se refaca bine. Pana la un an de la interventia chirurgicala, te vei prezenta periodic la consult.

Orasul care traieste de pe urma unui… laser

Previous article

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: „l-a costat” 400 de miliarde de dolari

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate