Diverse

Ce inseamna cand ti se zbate ochiul stang

0

Un ochi care se “zbate” este asociat cu ghinionul, norocul, nasterea sau moartea, toate acestea fiind incluse la capitolul superstitii. Superstitii pe care le vom afla impreuna, asa cum vom afla care sunt adevaratele motive pentru care ţi se zbate un ochi!

Cele mai citite articole

In traditia noastra populara exista multe superstiții legate de ochi. In primul rand se crede ca ochii vad multe, dar nu trebuie sa isi dezvaluie secretele. De aceea, nici tu nu este bine sa vorbesti cu altii cand ti se zbate un ochi. Daca ti se zbate ochiul stâng, se va intampla ceva neprevazut, iar daca te mananca ochiul stang, vei intalni un barbat care are o semnificatie aparte pentru tine. Oricum ar fi, tot potrivit traditiei populare romanesti, tine minte și ce descantec sa spui in gand, cand ti se zbate ochiul. Astfel, fă cruce peste ochi si spune pentru tine: „‘De te bați de bine, sa te bati si maine; de te bati de rau, fereasca-ne Dumnezeu!”. Se spune ca e bine sa tinem cont d…

Citeste mai mult pe Charmy.ro

Cele mai citite articole

Cum vrea UiPath sa isi mentina ritmul spectaculos de crestere: un robot pentru fiecare si solutiile vazute ca un „pian care canta singur”

Previous article

De ce ar trebui sa inchizi aerul conditionat de la birou

Next article

You may also like

More in Diverse