Corporate

Ce avantaje au USB-urile personalizate corporate?

0

În comparație cu alte tipuri de cadouri corporate, modelele de USB-uri personalizate sunt mult mai ofertante.

Acest tip de cadou este de obicei păstrat de către acela care îl primește pentru perioade lungi de timp și este, de asemenea, împrumutat sau chiar dăruit frecvent altor persoane, ceea ce va duce imaginea companiei tale mult mai departe decât ți-ai fi putut imagina, fiind un soi de ambasador în miniatură. În acest fel vor apărea multe beneficii de imagine pentru firmă.

Cadouri de business. De ce să le folosești?

Potrivit unui studiu realizat de Promotional Products Association International (PPAI), consumatorii sunt mai dispuși ca să facă o achiziție ce le acoperă o nevoie stringentă după ce au primit un produs promoțional (20,9%), comparativ cu aceia care doar văd produsul pe canalele de publicitate clasice: într-un ziar sau într-o revistă tipărită (13,4 %); într-o reclamă televizată (7,1%) sau online (4,6%).

În plus, mai mult de jumătate dintre persoanele care primesc cadouri publicitare au o percepție favorabilă asupra companiei de la care le-au primit, comparativ cu:

 • 33,2% dintre cei care văd un anunț tipărit;
 • 27,7% în cazul televizorului;
 • 11,9% în situația unui anunț online.

Chiar dacă în materie de promovare pe net lucrurile s-au mai schimbat în ultimele luni datorită pandemiei, într-o mare de reclame afișate pe Google, pe Facebook, pe diverse site-uri este extrem de greu să te faci vizibil și credibil. Deci le poți expedia mici cadouri corporate chiar și prin poștă, dacă ai posibilitatea, pentru că ele își vor arăta roadele curând.

Oamenii pun încă mare preț pe lucrurile palpabile, concrete, oferite de către firme. (Să ne gândim de exemplu la propaganda electorală făcută cu daruri gen făină, umbrele, ulei versus discursurile electorale unde “nu se dă nimic” simpatizanților.)

Adevărul este că USB-urile personalizate care au și un conținut valoros funcționează de minune când este vorba de imaginea unui brand. Chiar mai mult decât cărți de vizită, până în punctul în care pot deveni aproape esențiale atunci când mergi la un eveniment sau, de ce nu, mai nou aduci oamenii la un eveniment online.

Rezumând beneficiile USB-urilor personalizate putem spune că:

 • Sunt produse care sunt folosite uneori zilnic;
 • Sunt produse foarte utile, mai ales dacă au înscrise pe ele și conținuturi valoroase pentru aceia ce le primesc;
 • Tuturor le plac cadourile, indiferent de vârstă;
 • Gradul de recunoaștere ulterioară a brandului de către utilizator este de obicei ridicat, din moment ce vede frecvent logo-ul acestuia inscripționat pe USB;
 • Oferă o imagine mai bună, mai profesională, decât o bucată de hârtie (flyer, carte de vizită, broșură etc.);
 • Te poziționează mai bine în mintea consumatorului atras de lucruri noi, spre deosebire de orice alte mici cadouri de afaceri clasice;
 • Stimulează vânzările;
 • Te ajută să creezi loialitatea clienților cu un cost foarte mic;
 • Îmbunătățește reputația mărcii deoarece este un cadou de calitate;
 • Durează în timp, deoarece nu sunt obiecte de unică folosință (chiar dacă se șterge conținutul, ceea ce este inscripționat la exteriorul acestui obiect promoțional rămâne!).

Carduri USB personalizată pentru o promovare foarte modernă 

Acest tip de USB oferă, în mod normal, o suprafață mare de imprimare, ideală pentru crearea USB-urilor personalizate cu designul sau imagini relevante pentru firma respectivă. Sau chiar pentru un anumit tip de produs ce se vrea a fi promovat. Sunt superioare din multe puncte de vedere unui stick USB.

Ce zici? Crezi că avantajele oferite de usb-urile personalizate pentru compania tale sunt demne de luat în seamă? Eu zic că da!

Tocmai de aceea sfatul meu este următorul: dacă poți investi în acest tip de obiecte promoționale (care uneori au prețul unor cărți de vizită, nu mai mult!), fă acest lucru cu încredere, deoarece investiția poate fi recuperată rapid prin creștere a reputației, îmbunătățirea percepției clienților despre compania ta și va permite și creșterea vânzărilor.

Absolut Office este locul unde găsești USB-uri personalizate la un preț excelent. Comandă-le chiar acum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum rezolvam problemele de potenta cu suplimente naturiste?

Previous article

Vitrine frigorifice profesionale, echipamente indispensabile azi

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Corporate