Stiri

Camere vitrate performante pentru un comerț de calitate

0

Te-ai gândit să comanzi camere vitrate pentru afacerea ta?

Primul pas în alegerea celor mai bune camere vitrate

Pentru a proiecta interiorul potrivit care va atrage invariabil atenția clienților, ar trebui mai întâi să găsești răspunsurile cele mai potrivite la următoarele întrebări:

  • Ce produse va oferi magazinul tău clienților?
  • Care sunt principalele caracteristici ale produsului oferit?
  • Cine sunt furnizorii tăi principali? Respectă ei contractele cu tine?
  • Cine este principalul client țintă?
  • Cărui segment de preț aparține produsul?

Este clar că atunci când deschizi un magazin de mărfuri, trebuie să acorzi o atenție deosebită amenajării interioare. Dar la categoriile de preț mai mari, clienții devin mult mai pretențioși din punct de vedere al modului în care arată magazinul ca dotări, ce experiență de shopping au acolo.

De aceea, atunci când îți amenajezi interiorul magazinului tău asigură-te că acorzi atenție următoarelor aspecte de bază:

  • alegerea celor mai performante și atractive vitrine frigorifice clasice sau vitrate;
  • proiectarea atentă a zonei de tranzacționare;
  • mobilier neutru pentru vânzare;
  • amenajarea armonioasă a întregului spațiu comercial.

O experiență de cumpărare premium obținute și cu ajutorul unor dotări inteligent alese

În magazinele moderne se folosesc tot mai des vitrinele frigorifice vitrate, care afișează cele mai strălucitoare și frumoase produse aflate la vânzare, cele mai atractive oferte pentru client. Chiar nu ar trebui să alegi la întâmplare modelele de vitrine pentru mărfuri. Asigură-te că lași un spațiu deschis, astfel încât potențialul vizitator să poată vedea în ansamblu zona de tranzacționare și că există mult mai multe produse care l-ar putea interesa decât acelea pentru care a venit în magazin.

Zona de vânzare ar trebui să fie decorată în același stil și în aceeași direcție coloristică. Unele companii merg și mai departe și chiar creează un parfum special care poate fi simțit doar în interiorul magazinelor lor. Acest lucru nu numai că sporește gradul de cunoaștere a mărcii, dar și îi face pe clienți să se simtă mai confortabil.

În general, orice design din interior ar trebui să servească la dezvoltarea afacerii respective. Respectând această regulă, vei putea evita achiziționarea de articole de interior comercial care sunt parțial ori chiar complet inutile. Cel mai bine este să achiziționezi mobilier de la acei producători și distribuitori care oferă echipamente special destinate pentru zonele de vânzare.

Este imperativ să te asiguri că clientul are suficient spațiu de mișcare atunci când alege produsele dorite. În același timp, zona de tranzacționare ar trebui astfel proiectată pentru a găzdui un număr mare de clienți. Asigură-te că ai grijă de tipurile, mărimea, forma și poziționarea vitrinelor. Acestea ar trebui achiziționate și folosite în funcție de produsele pe care le oferi.

De unde poți cumpăra echipamente frigorifice de top pentru afacerea ta?

TC Romania Crown Cool este cea mai bună alegere în materie de distribuitori dacă vrei să comanzi niște camere frigorifice vitrate de refrigerare, de congelare, dar mai ales niște spectaculoase “walk in cooler”.

Aceste camere frigorifice vitrate de tip slim au avantajul că nu ridică temperatura ambiantă în zonele comerciale unde sunt poziționate și au un nivel de zgomot foarte redus.

Găsești acolo variante cu 3 până la 8 uși. Sunt în ofertă atât echipamente standard cât și de dimensiuni personalizate, dotate cu sistem de răcire cu recirculare forțată a aerului, degivrare automată, uși batante sau glisante. În plus, ai și transport gratuit la nivel național.

Intră pe tcromania.com pentru a vedea oferta completă de echipamente frigorifice și a comanda de acolo modelele cele mai potrivite pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Cum să alegi cele mai rezistente bibliorafturi

Previous article

Constructia unui gratar in gradina: 6 pasi esentiali

Next article

You may also like

More in Stiri