Evenimente

Botezul perfect – iata cum il organizezi eficient!

0

Botezul este primul si cel mai important moment din viata nou-nascutului, asa ca o astfel de ocazie merita celebrata in cele mai bune conditii. O astfel de petrecere poate fi un moment de cumpana pentru tinerii parinti, fiind atat de stresati cu organizarea si mai ales cu respectarea anumitor traditii.

Ca tineri parinti, organizarea unui botez Ploiesti sau in orice parte a Romaniei este un proces complex, in care nervii sunt intinsi la maximum si oboseala isi spune cuvantul. Insa nu trebuie sa disperati. Cum calatoria celui mic in viata abia incepe, este nevoie de un start vesel si colorat, fara prea mult stres.

Iata cum se organizeaza eficient un botez:

Totul incepe cu alegerea nasilor. Copiii au nevoie de parinti spirituali care sa ii ghideze in viata, iar alegerea acestora trebuie sa aiba o valoare morala semnificativa. Dupa stabilirea nasilor, se trece la organizarea evenimenutului: alegerea datei si a locatiei, stabilirea unei liste preliminare de invitati, alegerea bisericii, a imbracamintei.

Organizarea petrecerii de botez

In primul rand, invitatiile. Acestea trebuie sa contina informatii esentiale despre numele pe care il va purta bebelusul, numele parintilor, al nasilor, data, ora si locatia evenimentului. Foarte important este sa apara si numarul de telefon al parintilor pentru confirmare, precum si data limita.

Alegerea salii de botez

De departe, cel mai important pas il reprezinta alegerea locatiei pentru petrecerea de botez. Insa pentru a rezerva o sala este important sa aveti un numar preliminar de invitati, astfel incat toata lumea prezenta sa aiba spatiu pentru dans. In plus, la putini invitati o sala mare va parea prea goala, iar una restransa ii va face pe invitati sa se simta inghesuiti si inconfortabil.

La fel de important este si meniul. Acesta trebuie sa reflecte cat mai bine preferintele invitatilor, dar sa includa si meniuri speciale pentru copii. Cel mai bine este sa mergeti pe varianta traditionala, cu bucate cunoscute si apreciate de toti. De asemenea, nu uitati de persoanele vegetariene sau care nu mananca preparate din carne de porc.

Decorarea salii de petrecere

Pentru a insufleti petrecerea de botez, sunt mici decoratiuni care va pot ajuta. Evident, puteti stabili si o tematica. Petrecerile tematice emana energie pozitiva si sunt genul de petrecere care va ramane in mintea invitatilor.

Puteti organiza si o petrecere de botez restransa. Acestea sunt mai putin costisitoare, mai potrivite pentru ca intreaga familie sa il cunoasca pe cel mic. Evident, in functie de buget si dorinte, puteti organiza si petreceri fastuoase, cu multi invitati, cabina foto, candy-bar si chiar animatori pentru copiii invitatilor.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Site-urile de prezentare sunt cartea de vizita a brandului tau. Agentiile de web design iti sunt alaturi pentru a le realiza intr-un mod profesionist

Previous article

Cum a fost cerută Roxana Nemeş în căsătorie. S-a întâmplat în centrul Bucureștiului

Next article

You may also like

More in Evenimente