Diverse

Beneficiile balustradelor din sticla

0

Balustradele din sticla garanteaza o transparenta maxima. Profilele de sistem care constituie structura de sustinere pentru adapostirea geamurilor pot fi proiectate din otel, otel inoxidabil sau aluminiu (acoperite cu pulbere sau anodizate). In partea superioara, balustradele de sticla sunt de obicei marginite de balustrade din tuburi rotunde sau din lemn din otel inoxidabil. Pentru a creste caracterul filigran si discret al balustradei, balustradele pot fi, de asemenea, realizate cu sectiuni de canale U din filigran. Constructia poate fi astfel redusa la esentialul sau.

Modelele de balustrade din sticla trebuie sa respecte reglementarile legale ale autoritatilor de constructii. In functie de categoriile A, B sau C, sarcina grinzii pentru balustrada este preluata de stalpii balustradelor sau de panourile de sticla. Acest lucru are un impact asupra tipului si grosimii sticlei care va fi utilizata pentru balustrada totala.

Balustradele din sticla sunt mereu atractive intrucat stralucirea sticlei acompaniata de otelul inoxidabil ii ofera un design atragatori si totodata reprezinta o optiune excelenta in randul clientilor care doresc balustrade arhitecturale pentru siguranta, dar nu vor sa strice o priveliste frumoasa. Balustradele din sticla sunt practice si ofera o modalitate excelenta de a crea un aspect elegant si modern, obtinand totodata o serie de avantaje deosebite. Sa aruncam o privire asupra lor.

Usor de instalat

Balustradele din sticla sunt, de asemenea, usor de instalat. Acest lucru poate face un proiect excelent de bricolaj. Desigur, puteti angaja intotdeauna un profesionist care sa se ocupe de instalare.

Vizualizari neobstruate

Daca aveti o priveliste impresionanta sau un balcon in aer liber frumos, cu o vedere excelenta asupra unui peisaj urban uimitor, a unui lac superb sau a unor munti curati, ultimul lucru pe care doriti sa il faceti este sa impiedicati vederea cu balustrade arhitecturale. De aceea balustradele din sticla sunt minunate.

Creati-va propriul design

Balustradele din sticla au o selectie mult mai larga de optiuni de proiectare decat alte tipuri de balustrade, ceea ce faciliteaza personalizarea acestora pentru a completa estetica casei sau afacerii dvs. De exemplu, puteti personaliza cu usurinta balustradele de sticla folosind sticla striata, sau sticla care contine diverse modele, pentru mai multa confidentialitate. Pentru a va da mai bine seama de posibilitatile de proiectare, aruncati o privire asupra diferitelor modele  de balustrada din sticla, din gama noastra de produse.

Intretinere usoara

Balustradele din sticla sunt foarte rezistente si durabile, ceea ce inseamna ca vor dura un timp indelungat, necesitand o intretinere minima. Spre deosebire de optiunile balustradelor din lemn, balustradele din sticla nu necesita revopsire sau finisare constanta. Acest lucru este deosebit de avantajos in ceea ce priveste amplasarea balustradelor in jurul spatiilor exterioare, deoarece aceste balustrade vor fi expuse in mod constant la diverse fenomene inclusiv la soare, vant si apa.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

43 de ani de la marele cutremur | 349 de clădiri cu bulină roșie din București stau să se prăbușească. Ce ne poate salva

Previous article

Vodafone România lansează oferte speciale pentru antreprenori

Next article

You may also like

More in Diverse