Stiri

Avantaje ale consumului de carne de pui

0

In ultimii ani, carnea de pui a capatat o reputatie foarte proasta. De fapt, carnea de pui este una dintre cele mai sanatoase si mai bune alegeri pe care le pot face oamenii in alimentatie.

Insa, odata cu aparitia unor ferme care nu joaca chiar „fairplay” fata de competitori si isi forteaza pasarile sa creasca mai repede, injectandu-le cu tot felul de substante, oamenii au devenit reticenti la consumul carnii de pui de pe piata.

Totusi este important de subliniat ca inca mai sunt companii care pun accentul pe sanatatea consumatorilor, precum La Provincia. A consuma pui de casa La Provincia inseamna, in primul rand, o sanatate de fier si protectie de afectiuni ale pielii, de o digestie neregulata si de afectarea sistemului nervos.

Carnea de pui este recomandata atat copiilor, cat si adultilor

Carnea de pui crescut natural contine proteine, grasimi saturate, colesterol bun, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfor, potasiu, precum si vitaminele A, B6, B12, D, C, E si vitamina K, cu rolul de a intari oasele, de a elimina anemia, de a contribui la dezvoltarea muschilor, iar lista poate continua.

Carnea de pui ajuta copiii sa creasca mari si sanatosi si ajuta adultii sa piarda in greutate, eliminand starea de foame. De asemenea, carnea de pui scade nivelul colesterolului rau si tine tensiunea arteriala sub control. In plus, oricine stie ca supa de pui are efecte miraculoase asupra racelii. Grasimea de pui incalzita reduce simptomele neplacute, cum este nasul infundat si gatul dureros.

Mai mult decat atat, carnea de pui se gateste foarte usor, este delicioasa si satioasa, are putine calorii si este ideala atat pentru pranz, cat si pentru cina. Savuroasa si apetisanta, carnea de pui se poate consuma zilnic, continand vitamine, toti aminoacizii esentiali si minerale.

Efecte benefice nebanuite ale carnii de pasare

Fiind lipsita de carbohidrati si saraca in grasimi, carnea de pui de casa La Provincia este perfecta pentru silueta, avand un aport caloric redus si o putere mare de satietate, avantaje care transforma carnea alba de pui in prima alegere a femeilor si barbatilor care vor sa scape de cateva kilograme. In plus, aminoacizii din compozitia carnii de pui au o actiune tonica asupra sistemului nervos si scad apetitul.

In comparatie cu carnea de peste si cu legumele, carnea de pui contine mai mult fier, este mult mai usor de digerat, fiind usor de introdus chiar si in alimentatia copilului mic.

Nu in ultimul rand, carnea de pui contine fosfor, un mineral foarte important pentru organism, ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si a oaselor si ajuta la functionarea corecta a rinichilor, a sistemului nervos si a ficatului. Seleniul din compozitia carnii de pui scade riscul artritei.

Pentru barbati, carnea de pui este excelenta deoarece este o sursa importanta de zinc si de seleniu, minerale foarte importante pentru fertilitate si care regleaza nivelul de testosteron.

Produsele La Provincia provin numai de la pui crescuti natural, avand un gust autentic de pui de casa, fiind preferati de maestrii bucatari, precum si de gospodinele desavarsite.

Cum alegi cea mai frumoasa lustra de interior?

Previous article

Romania a castigat locul intai la Campionatul International de Robotica din Africa de Sud

Next article

You may also like

More in Stiri