Stiri Romania

Augustin Lazar a atacat in instanta raportul lui Tudorel Toader

0

Augustin Lazar a atacat in instanta raportul de evalaluare facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cere suspendarea procedurii de revocare din functia de procuror general, au precizat surse judiciare pentru Ziare.com.

Conform surselor, procurorul general a depus, vineri, la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul Justitiei. De asemenea, tot vineri, procurorul general a depus la Ministerul Justitiei o plangere prealabila impotriva actului administrativ reprezentat de raportul de revocare al ministrului Tudorel Toader.

Cele mai citite articole

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat in 24 octombrie procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, dupa ce a prezentat, timp de o ora, un raport de 63 de pagini, in 20 de puncte, rezultat in urma evaluarii activitatii celui care conduce Ministerul Public.

Intr-o declaratie de presa trasa parca la indigo dupa cea in care a cerut revocarea Laurei Codrut…

Citeste mai mult pe MoneyPoint

Cele mai citite articole

Iohannis merge la Londra, unde se va intalni cu Theresa May

Previous article

Ciolos spune ca avem o clasa politica veche, care nu vrea sa scoata Romania din saracie: E condusa de PSD. Si PNL se regaseste aici

Next article

You may also like