Diverse

Aplicații care nu trebuie să-ți lipsească de pe telefonul mobil

0

Sistemele de operare de pe telefoanele mobile oferă încă din fabrică multe aplicații, dar există întodeauna loc de mai bine.

În continuare vă prezentăm cinci aplicații extrem de utile, care ar trebui să se afle pe orice telefon mobil.

Aplicații care vă pot ușura existența, vă pot asigura distracția dorită și chiar salva din momente mai dificile.

  1. Shazam

Acest serviciu de identificare muzicală se poate dovedi o adevarată mină de aur în multe momente ale zilei.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să auziți o melodie care vă place pe o terasă sau chiar la radio-ul mașinii, dar să nu știți cum se numește și nici măcar cine o cântă.

Ei bine, Shazam vă scapă de această problemă extrem de ușor. Aplicația este gratuită și foarte ușor de utilizat. Mai mult, ține o evidență a tuturor melodiilor pe care le-ați identificat prin intermediul Shazam.

Dezvoltatorii spun că aplicația este instalată pe mai mult de 1 miliard de telefoane!

  1. XE Money Transfer & Converter

Această aplicație se adresează celor care vor să fie la curent cu evoluția cursului valutar în întrega lume.

Puteți monitoriza până la 10 valute la alegere și chiar transfera bani la cursuri valutare mai mici decât cele oferite de băncile comerciale.

Xe face însă mai mult decât să transforme valute sau să arate cursurile de schimb, puteți transfera bani în străinătate pentru călătorii, cumpărături sau uz personal.

Totodată, aplicația păstrează o evidență a modului în care s-au apreciat/depreciat monedele pe în ultimii 10 ani.

  1. Vlad Cazino

Dacă ești un împătimit al jocurilor de noroc, această aplicație nu trebuie să lipsească din telefonul tău.

Cele mai citite articole

Primul cazinou online din România, Vlad Cazino, aduce toată atmosfera din Las Vegas pe telefonul mobil, cu peste 150 de sloturi disponibile la alegere și jocuri de LIVE Casino, inclusiv ruletă.

Aplicația Vlad Cazino oferă o navigare facilă, posibilitatea de filtrare și opțiunea rapidă de a căuta jocurile preferate. De asemenea, direcționare rapidă spre lobby-ul de bingo. Totul într-un mediu foarte prietenos și distractiv.

  1. Skyscanner

Aplicația Skyscanner a fost lansată în 2011 și arată toate opțiunile de zbor într-un singur loc, reprezentând o alternativă simplă la site-urile ceva mai complicate, care fac călătoriile să pară o muncă obositoare.

Peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc aplicația lună de lună, pentru a-și face planurile de călătorie.

Printre opțiunile oferite de Skyscanner se regăsește și o funcție extrem de importantă. Dacă preferați flexibilitatea, atunci căutați „Oriunde” pentru a vedea ce destinații sunt accesibile și apoi puteți folosi alertele de preț pentru a afla dacă se schimbă prețurile biletelor.

Mai mult, pentru cei care țin la mediu, există și eticheta „Opțiuni ecologice”. care evidențiază zborurile care emit mai puțin CO2.

Pe lângă zboruri, prin intermediul aplicației se pot închiria mașini și chiar rezerva hoteluri.

1,4 miliarde de lire sterline a plătit Trip.com Group în 2016 pentru a achiziționa Skyscanner, în cea mai mare achiziție de tehnologie pentru călătorii făcută vreodată în Europa.

  1. Google Translate

O altă aplicație care se poate dovedi extrem de utilă în diverse situatii este Google Translate.

Aplicația oferă traduceri între 103 limbi, iar între 59 de limbi există posibilitatea ca traducerea să se efectueze chiar fără conexiune la internet!

Mai nou, aplicația oferă și opțiunea de traducere cu ajutorul camerei foto, prin orientarea acesteia către textul dorit să fie tradus, precum și traducerea pe baza unei fotografii.

Ce mai oferă Google Translate: traduce imediat conversații bilingve, în 43 de limbi; descifrează chiar și scrisul de mână; oferă optiunea vocabular, care, prin marcarea cu o stea a cuvintelor și expresiilor traduse, poate fi consultat mai târziu; sincronizare pe mai multe dispozitive.

Cele mai citite articole

Întreținerea optimă a așternuturilor de pat din bumbac

Previous article

La prețuri competitive găsești atât cauciucuri off road, cât și jante aliaj

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse