Tech

Alegerea inspirată a vitrinelor frigorifice, un generator de profituri mai mari

0

Noile vitrine frigorifice moderne reprezintă unul dintre indicatorii succesului unui magazin alimentar sau unități HoReCa, demonstrând preocuparea proprietarului pentru clienții săi. 

O vitrină de bar modernă, pe care merită să o ai în unitatea ta HoReCa

Unul dintre multele modele de asemenea echipamente reci este vitrina frigorifică DKS 62 pe care poți să o ai rapid, dacă faci comanda acum pe tcromania.com. Este chiar la preț promoțional, fără TVA! 

Merită să o achiziționezi pentru că este o vitrină frigorifică verticală cu control mecanic al temperaturii și iluminare interioară pe bază de leduri.

Deși de dimensiuni reduse, ea este extrem de utilă în activitatea curentă. Are o poliță tip grilaj, exteriorul vopsit într-o nuanță neutră, interiorul plastifiat, cele două picioare din față reglabile și, important de menționat, funcționează extrem de silențios. 

Datorită volumului său de doar 46 de litri și greutății de 23 kg brut/21 kg net se potrivește perfect inclusiv în magazine mai mici de cartier sau chiar așezată strategic lângă o casă de marcat.

Câteva criterii de alegere a unui vitrine frigorifice bune

Alegerea unei vitrine frigorifice pentru comerțul cu amănuntul sau HoReCa depinde în mare măsură de formatul punctelor de vânzare și de volumul vânzărilor planificate, de buget, precum și de alți parametri. 

Pentru că procurarea unei vitrine frigorifice să te mulțumească pe deplin atunci când o cumperi, ar trebui să iei în considerare:

designul acesteia: afectează impresia clientului despre locul de cumpărături;

Cele mai citite articole

nivelul de zgomot provenit de la respectivul echipament după ce este poziționat în zona de vânzare;

dimensiuni: un echipament mare îți permite să mărești capacitatea de afișare a mărfurilor, dar va ocupa și mai mult spațiu;

nivelul de economisire a energiei: în condițiile actuale de prețuri ridicate la electricitate, problema aceasta este foarte relevantă pentru orice antreprenor din domeniu;

prețul de comercializare: depinde de mulți factori, precum ar fi nivelul materialelor și componentelor utilizate, setul de opțiuni pe care îl prezintă, dimensiuni, puterea de răcire, brand.

Nu uita de distribuitorul de echipamente HoReCa!

Totuși, principalul lucru este să alegi un furnizor în care să ai deplină încredere în procesul de cumpărare, unul care să te ajute profesionist să te decizi asupra unui model de echipament care să se potrivească cel mai bine tuturor nevoilor tale curente și de perspectivă. 

O companie cu notorietate în țara noastră în furnizarea de echipamente comerciale poate deveni cel mai bun asistent al tău în procesul de finalizare a unui magazin, inclusiv atunci când alegi vitrine frigorifice.

Compania TC Romania Crown Cool oferă soluții complexe pentru echiparea magazinelor alimentare de diferite dimensiuni și formate. Mulți ani de experiență în domeniul echipamentelor frigorifice comerciale permit să îndeplinească dorințele profesioniștilor din domeniu la un nivel ridicat. 

Se oferă clienților inclusive sfaturi legate de alegere, livrare, instalare de echipamente frigorifice și alte echipamente comerciale, inclusiv în materie de vitrine frigorifice. Compania are experiență în completarea dotărilor atât la punctelor mici de vânzare cu amănuntul, cât și în privința echipamentelor necesare lanțurilor mari de magazine. Specialiștii de aici pot să lucreze cu sarcini complexe și să ia în considerare toate nevoile clientului. Orice profesionist din domeniu va fi în siguranță cu un asemenea partener de nădejde.

Specialiștii companiei TC Romania Crown Coll te vor ajuta să alegi vitrine frigorifice practice, convenabile ca preț, fiabile și economice, care să îți asigure o funcționare stabilă și care pot contribui la generarea de profituri mari din vânzări.

Cele mai citite articole

Cum ai grija de utilajele tale agricole? Ce piese ale acestora tind sa se uzeze cel mai rapid?

Previous article

Te-ai gândit să îți schimbi furnizorul de energie electrică?

Next article

You may also like

More in Tech