Stiri

Alege un cap tractor Volvo pentru pentru firma ta studiind ofertele online!

0

Volvo este o companie multinațională suedeză recunoscută ca fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali de camioane grele, autobuze, echipamente de construcții și motoare marine și industriale. Volvo produce inclusiv vehicule pentru remorcare. Aceste vehicule sunt cunoscute pentru fiabilitatea și eficiența lor deosebită.

Un vehicul tractor Volvo este un tip special de camion utilizat pentru remorcarea de remorci sau semiremorci pe drumurile publice. Acestea sunt utilizate în principal în transportul de marfă și logistică.

Un cap tractor Volvo este utilizat pentru a trage o remorcă sau semiremorcă. El se poate utilizata pentru a transporta o varietate de încărcături, precum ar fi utilaje agricole, echipamente de construcții și tot felul de mărfuri. Acest sistem de transport este comun în industria transporturilor și poate fi utilizat pentru a transporta încărcături pe distanțe lungi sau pentru chiar pentru a manevra mărfurile in interiorul unui depozit sau al unei fabrici (în funcție de dimensiuni).

Volvo produce mai multe tipuri de vehicule tractoare. Unele modele populare includ Volvo VNL, Volvo VNR și Volvo VH. Aceste vehicule sunt utilizate pentru transportul de mărfuri, construcții și alte sarcini grele.

Vehiculele tractoare Volvo au o serie de avantaje, precum ar fi:

 • Eficiență energetică: sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, reducând astfel costurile de operare.
 • Fiabilitate: Volvo se concentrează pe construirea de vehicule tractoare de înaltă calitate, cu componente de mare performanță și fiabilitate pentru a asigura o durată lungă de viață a vehiculului și o versatilitate ridicată.
 • Confort și siguranță: sunt echipate cu caracteristici de confort și siguranță, precum ar fi sisteme avansate de asistență la condus, în scopul de a asigura siguranța șoferului și a încărcăturii.
 • Conectivitate: Volvo oferă conectivitate avansată prin intermediul sistemelor telematice, care dau informații despre diverși parametri ai vehiculului și ajută la gestionarea flotei.
 • Performanță: sunt echipate cu motoare puternice și sisteme de transmisie avansate.
 • Caracteristici de încărcare: au o varietate de opțiuni de încărcare, precum ar fi sistemele hidraulice avansate și sistemele de încărcare automată, pentru a facilita încărcarea și descărcarea încărcăturii.
 • Suport tehnic: Volvo oferă suport tehnic de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de service-uri, pentru a asigura că vehiculele tractoare rămân în stare bună de funcționare.

Poți alege cu încredere chiar și un cap tractor VOLVO second hand. Spre exemplu unul din seria FH. 

Volvo FH este un model de vehicul de tractor performant produs de Volvo Trucks. Unele dintre caracteristicile sale principale includ:

 1. Opțiuni variate de motor: FH este disponibil cu o varietate de opțiuni de motor diesel, inclusiv Volvo D13, D11 și D16, care oferă puteri de ieșire cuprinse între 380 și 600 de cai putere.
 2. Transmisie: FH poate fi configurat cu transmisii manuale, automate sau automate I-Shift.
 3. Suspensie: FH dispune de suspensie pneumatică pentru o călătorie confortabilă și o manevrabilitate îmbunătățită.
 4. Asistență pentru șofer: FH este disponibil cu o gamă de sisteme de asistență pentru șofer, inclusiv avertizare de părăsire a benzii de rulare, avertizare de coliziune și control adaptiv al vitezei de croazieră.
 5. Siguranță: FH este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv controlul stabilității, controlul stabilității la rulare și pachetul Volvo pentru dinamica vehiculului.
 6. Interior: FH dispune de o cabină spațioasă și confortabilă, cu o gamă de sisteme de divertisment și navigație disponibile ca opțiuni.
 7. Eficiența consumului de combustibil: FH este proiectat să fie eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cu caracteristici precum liniile de transmisie cu frecare redusă și design aerodinamic care ajută la reducerea consumului de combustibil.
 8. Conectivitate: Cu sistemul de diagnosticare de la distanță Volvo, FH poate fi analizat de la distanță.

În ansamblu, Volvo FH este un vehicul tractor conceput pentru a oferi un nivel înalt de performanță, eficiență și siguranță șoferilor profesioniști.

Dacă vrei un astfel de cap tractor second hand la preț bun, îl poți găsi studiind ofertele de pe platforma Autoline.ro!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

6 Accesorii stilate care completează ținutele bărbaților

Previous article

Cu ce frecventa trebuie sa apelezi la servicii de spalare panouri solare si ce avantaje obtii

Next article

You may also like

More in Stiri