Diverse

Ai mașină nouă? 7 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească

0

Sentimentul de a conduce o mașină nouă este inconfundabil. Se bazează în primul rând pe mirosul unic dininterior, dar și pe satisfacția de a beneficia de tehnologii de ultimă oră, ce te ajută să ai o experiență minunată. 

Adăugarea unor accesorii ce țin atât de funcționalitate dar și de estică, vor ajuta ca mașina ta să beneficieze de o personalizare care te reprezintă și care îți va permite să apreciezi și mai mult un drum lung la volan. Toate articolele menționate în continuare pot fi ușor achiziționate, atât din magazinele fizice dar și din online. 

Huse pentru scaune și covorașe

Dacă îți dorești o protecție de calitate pentru mașina ta, nu uita să cumperi huse pentru scaune și covorașe. Acestea vor ajuta la menținerea curățeniei în interior, fapt care pe termen lung poate păstra valoarea  de piață a mașinii la un nivel ridicat. Poți opta pentru covorase auto dedicate pentru modelele Audi sau niște covorașe universale, dacă mașina ta este altă marcă. 

Jante din aliaj

Dacă mașina ta cea nouă are jante obișnuite, dar vrei să îi dai un plus de imagine, optează pentru un set de jante din aliaj. Ele nu au doar un rol estetic ci sunt și practice, oferind anumite avantaje atunci când te afli la drum lung. Jantele din aliaj sunt recunoscute ca fiind mai ușoare și mai rezistente decât jantele din oțel. 

Organizator pentru portbagaj

O mașină curată îți va oferi cele mai frumoase momente atunci când te afli la volan. Pentru a păstra ordinea și curățenia, poți cumpăra câteva organizatoare pentru scaunele din față, precum și un organizator pentru portbagaj. În acest fel, toate obiectele, de la jucăriile copiilor la sticla cu ulei pentru motor vor fi asigurate și poziționate într-un loc doar al lor. 

Hotspot wifi auto

Chiar dacă te afli la volan, depinzi într-o foarte mare măsură de o conexiune bună la internet. Vei putea asculta muzica preferată, poți descărca filme pentru când vei ajunge la destinație și poți primi emailuri importante de la birou. 

Navigație GPS

Chiar dacă ai pe telefon diverse aplicații ce te pot îndruma să ajungi cu bine la destinație, o navigație auto specială este o alegere mult mai profesionistă. Vei scăpa în acest fel de dependența de bateria telefonului, care te poate lăsa baltă în cele mai importante momente. În plus, nu va trebui să întrerupi convorbirile telefonice sau scrierea mesajelor importante atunci când vrei să verifici care este drumul corect. 

Oglinzi pentru unghiul mort

În special drumurile lungi și obositoare pot deveni destul de periculoase datorită existenței unghiului mort. Cu ajutorul unor oglinzi speciale vei putea să îți îmbunătățești vizibilitatea, printr-o montare extrem de facilă. 

Pernă pentru tetieră din spumă cu memorie

De fiecare când te vei așeza la volan vei simți cum te relaxezi instant. O pernă din spumă cu memorie va lua forma corpului tău, oferind o poziție corectă pentru spate și gât. Vei avea astfel un sprijin ergonomic, de durată, la un preț atractiv. 

Alegerea celei mai bune mașini pentru tine trebuie să țină cont de multe criterii, inclusiv bugetul disponibil. Cu toate acestea, pentru ca experiența pe care o vei avea să fie la un nivel cât mai plăcut, optează pentru câteva accesorii de impact, dar care nu îți vor pune în pericol portofelul. Din fericire, producătorii auto și de accesorii sunt în permanență atenți la nevoile clienților, astfel încât piața este foarte generoasă în această direcție. Nu uita să optezi întotdeauna pentru produse de calitate, realizate de producători serioși care oferă garanție. Întotdeauna pe primul loc se află siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. 

Ce trebuie să ai în vedere pentru ca interiorul mașinii tale să fie de admirat

Previous article

Cum pot fi detectate camerele spion?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse