Viata

Adelina Pestrițu și soțul ei, surprinși în halate de baie pe străzile din București. Prezentatoarea tv a explicat ce s-a întâmplat cu ei

0

Adelina Pestrițu și-a amuzat fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care apare în mașină, purtând pe ea doar halatul de baie. Vedeta a explicat de ce ea și soțul ei, care i-a făcut poza, au ajuns în această situație.

Adelina a povestit tuturor pas cu pas ce s-a întâmplat de fapt, mai ales că ipostaza în care a fost văzută a fost una puțin ciudată.

“01.00 A.M. – Poveste pestriță de noapte bună!? Eu și soțul, amândoi în halate, dând ture de oraș, după 3h în care am încercat în zadar să lăsăm leoaica fără energie și s-o punem la somn. Era prea ocupată să cânte la orgă spre diseperarea cățelului și, probabil, a vecinilor, și să ude canapelele cu apa din sticluța ei mică de hidratare.

Cele mai citite articole

Varianta extremă aduce ca de fiecare dată o misiune îndeplinită! Plimbarea cu mașină a făcut-o să cedeze în față oricărei tentații.

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Ce crede presedinta Comisiei Europene despre participarea Huawei la extinderea retelei mobile 5G

Previous article

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

Next article

You may also like

More in Viata