Lifestyle

6 Accesorii stilate care completează ținutele bărbaților

0
Portrait of a serious concentrated man in white shirt posing while standing and looking at camera isolated over gray background

Accesoriile bine alese pot transforma o ținută la un cu totul alt nivel, o completează și arată celorlați că îți pasă de aspectul tău. Toți bărbații cu stil înțeleg că cele mai mici detalii pot avea cel mai mare impact.

Cu toate astea, mulți bărbați nu se simt confortabil cu purtarea accesoriilor. Ar trebui să ieși puțin din zona de confort și să îndrăznești să experimentezi. S-ar putea chiar să găsești piesele potrivite care funcționează pentru tine. 

1. Brățări

Brățările pentru bărbați se află de ceva vreme în topul accesoriilor masculine, iar dacă nu ai purtat până acum, cu siguranță este timpul să le descoperi farmecul. 

Dacă porți zilnic un costum și o cravată, ceva metalic și cu aspect luxos, este o alegere excelentă. Există o sumedenie de modele de brațări pentru bărbați din aur care să se potrivească perfect. Dacă garderoba ta este formată mai mult din haine comode și casual, probabil că te vei descurca mai bine cu brățări mai relaxate, din piele, cu mici talismane.

Nu uita că o brățară ar trebui să fie acolo ca un detaliu subtil, dar cu siguranță ca o parte distinctă a look-ului.

2. Lanțuri+pandantive

Avantajul lanțurilor masculine este că sunt accesorii simple, dar îți pot da un boost de atractivitate foarte mare și un plus de stil. Alege unul care să îți completeze look-ul personal și de care să te poți bucura chiar ani la rând. 

Poți purta unul mai scurt și mai subțire, din materiale prețioase, dacă vrei ceva subtil, sau poți opta pentru unul din materiale textile cu pandantiv dacă ai un stil mai nonconformist și îți dorești ceva foarte personal. 

3. Ceasurile

Un lucru este sigur, ceasurile de mână nu se demodează niciodată și adesea au fost recunoscute ca adevărate embleme ale stilului masculin. Așadar, un ceas de mână este mai mult decât un accesoriu. Este o formă de exprimare. 

Poți alege un singur ceas de bună calitate pe care să îl porți în orice ocazie sau, în funcție de bugetul pe care ești dispus să-l investești, poți avea varietate. În acest moment sunt în tendințe atât ceasurile cu un design simplist, potrivite pentru stilul smart-casual, dar și ceasurile de lux cu multe detalii de design, ce pot aduce multă valoare unei ținute elegante.

4. Accesorii pentru costum

Cele mai citite articole

O marcă a stilului nu este doar costumul în sine, ci și atenția pe care o acorzi unor detalii de finețe. Accesoriile pentru costum sunt precum condimentele care dau savoare, nu-i de ajuns doar sarea. 

Cravata, papionul, batista de buzunar, butonii de manșetă, agrafa de cravată și pinioanele de rever sunt ceea ce un bărbat elegant folosește pentru a scoate în evidență costumul. Toate acestea sunt elemente ale stilului. 

Încercă să dai un pic de viață lucrurilor folosind culori și materiale extraordinare precum o cravată sau un papion tricotat sau o batistă de buzunar de culoare aprinsă. Chiar și beretele au revenit în tendință de câțiva ani și se potrivesc de minune bărbaților cu o energie jovială, care adoră să iasă în evidență. 

Tot ca un detaliu de rafinament al costumului este purtarea ochelarilor de soare în buzunarul de la piept, nu atârnați de gulerul cămășii. Subtilitatea este cheia.  

5. O geantă-portofoliu

Înlocuiește vechea servietă de lucru cu o geantă-portofoliu clasică și foarte masculină.  

Sunt cu adevărat practice pentru a transporta documente sau bunuri, dar, totodată, merg de minune pentru momentele formale și cinele de afaceri. 

6. Cureaua 

Este considerată unul dintre cele mai valoroase accesorii din vestimentația masculină, deoarece asigură o funcționare practică și estetică. Desigur, te poți juca și combina mai multe variante, însă unui bărbat stilat nu ar trebui să-i lipsească din garderobă o curea neagră din piele și o curea de culoare deschisă, simplă. 

Totodată, ia în considerare și catarama. Evită modelele care au logo-uri mari la vedere, indiferent de cât de renumit ar fi brandul. Acest detaliu poate strica întregul stil construit cu grijă.  

Așadar, nu uita că poți folosi accesoriile și elementele de finețe pe care le consideri cele mai potrivite cu stilul tău, dar nu le purta pe toate deodată. Experții în fashion și stil spun că nu este indicat să porți mai mult de două deodată, astfel încât ținuta să nu pară supraîncărcată.

Cele mai citite articole

Pot fi folosite anvelopele de iarna vara? De ce?

Previous article

Alege un cap tractor Volvo pentru pentru firma ta studiind ofertele online!

Next article

You may also like

More in Lifestyle