Lifestyle

4 motive pentru care sa-ti cumperi un rucsac

0

Nicio femeie nu va spune niciodata “NU” atunci cand vine vorba de accesorii noi. Accesoriile sunt fara indoiala sufletul pereche al doamnelor si domnisoarelor din toate timpurile. Iar gentile si pantofii fac parte dintre cele mai apreciate si cautate accesorii de dama din toate timpurile.

Ne atrag privirea oricand, in orice moment, fie ca deseori avem o colectie generoasa care nu ar mai avea nevoie de un alt accesoriu de acest gen. Insa, daca in colectia ta nu se afla inca un rucsac, ei bine, un astfel de accesoriu nu trebuie sa-ti lipseasca din colectia ta de genti. Iata si cateva motive pentru care sa-ti adaugi cel putin un rucsac la colectie.

4 motive pentru care sa-ti cumperi un rucsac

  1. Versatilitate

Rucsacele sunt cele mai versatile accesorii din categoria gentilor de dama. Si asta pentru ca deseori vom gasi rucsacuri de dimensiuni mari, care permit adunarea unui volum mai mare de obiecte fata de o geanta obisnuita. Desi exista si genti maxi, care au un volum destul de mare, gentile foarte pline si grele sunt deseori inconfortabile, in timp ce rucsacele sunt mai comode si mai usor de transportat.

Cele mai citite articole

In plus, ele se vor asorta excelent indiferent de sezon sau imbracaminte. Pot fi purtate la plimbari, in calatorii, la scoala, in drumetii etc.

  1. Fara varsta

Nici gentile si nici rucsacele nu au varsta, gama de modele fiind extrem de variata si potrivita pentru oricine si pentru orice stil. Pe www.neer.ro vei gasi o gama diversa de rucsace, modele din cele mai noi aparute pe piata si la cele mai accesibile preturi. Trebuie doar sa-ti faci timp si sa alegi selectiile care se potrivesc cu stilul tau personal.

  1. Siguranta

Gentile sunt deseori tinta unor persoane cu perocupari neortodoxe si impun multa grija. In acest sens se poate spune ca rucsacele sunt ceva mai usor de gestionat si de tinut aproape, oferind in acelasi timp si libertate de miscare. In zonele foarte aglomerate poti opta sa-ti pui rucsacul in fata, astfel incat sa ai mai multa siguranta si sa-ti poti intrepta intreaga atentie catre siguranta lucrurilor personale.

  1. Un accesoriu unisex

Daca multe dintre accesoriile de dama sunt considerate potrivite strict pentru doamne si femei (cu mici exceptii), multe modele de rucsace pot fi considerate inclusiv accesorii unisex, astfel incat pot fi purtate atat de catre doamne, cat si de catre domni. Practic, intreaga familie isi va gasi utilitatea si isi va indeplini necesitatea prin intermediul rucsacului potrivit.

Cele mai citite articole

Preotul Francisc Doboș, înlocuit din funcția de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, după acuzațiile de antisemitism

Previous article

Noua colectie de vara de tricouri de dama

Next article

You may also like

More in Lifestyle