Legaturi din web

 

Unul dintre factorii algoritmului Google de afisare a rezultatelor cautarii este asa numitul Page Rank, care ia in calcul toate legaturile catre paginile site-ului. Cu cat exista mai multe legaturi catre site-ul dvs. cu atat cresc sansele ca google sa afiseza site-ul dvs. cat mai in fata. Un factor important este "verbalizarea" link-urilor catre site. Daca acestea pot fi comunicate verbal usor, vor fi inteligibile utilizatorilor si acestia vor avea o idee si mai clara a continutului.

Firma noastra ofera 3 pachete de promovarea legaturilor de web: inscrierea manuala in 100, 200 si 300 de directoare romanesti. Majoritatea directoarelor trimite confirmarea inscrierii si verificarea adresei de e-mail. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

 

Campanii Google AdWords

 

La fel ca in lumea reala, publicitatea este cea care face diferenta intre produse similare. Acelasi lucru se intampla si in plan virtual, pe Internet.

Pentru clientii care vor o promovare eficienta cu rezultate imediate, cream diferite campanii de publicitate google AdWords. Anunturile sunt afisate de catre google numai pentru cuvinte cheie alese de catre client si se taxeaza numai click-urile si nu afisarile. Pretul un click depinde de mai multe factori (popularitatea cuvantului , numarul de anunturi pentru acel cuvant etc.)

Campaniile pot fi monitorizate permanent prin intermediul sistemelor de raportare oferite de Google (ex. Analytics) si permit intevenirea daca este necesara.

Proiect web design in lucru:

Momentam lucram la un site full flash pentru o tabara de corturi pentru copii.

 

Site-ul va avea fundal sonor, formular de contact, galerie foto, grafica 3d a taberei.

 

Copyright @ 2010 Webstyle.ro
Toate drepturile rezervate.

Preturi pachete de promovare

- Pachet de promovare BASIC (inscrierea manuala in 100 directoare romanesti ) - 100 RON

- Pachet de promovare Medium (inscrierea manuala in 200 directoare romanesti) - 150 RON

- Pachet de promovare PRO (inscrierea manuala in 300 directoare romanesti) - 200 RON

Afisarea anunturilor AdWords...

In principal, ordinea afisarii va fi generata de urmatorii factori: relevanta textului mesajului si a cuvintelor de cautare, istoria de colaborare pe care o aveti cu Google, ratele de conversie de pey-per-click. Acest factori sunt folositi de asemenea pentru a genera pretul minim de pornire.

Avantajele campaniilor AdWords

- Google AdWords va permite sa alegeti tara, insa si mai important localitatile unde doriti sa fie vizibil anuntul dvs.

- Dupa crearea campaniei dureaza numai cateva ore pana cand anuntul este deja afisat de catre Google.

- Oricand se poate modifca bugetul, cuvintele cheie, textul anuntului.

Promovare Site