Ce implica serviciul de optimizare site -SEO?

 

Vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare este un factor foarte important, care poate determina succesul site-ului dumneavostra. Tehnicile de optimizare sunt complexe si necesita perioade lungi de studiu si testare.

 

Este foarte important sa fie respectate standardele XHTML si HTML. Profesionisti din echipa noastra studieaza si verifica sursa paginilor ca acestea sa fie cat mai bine intelese de catre bot-urile motoarelor de cautare. Se acorda o atentie deosebita titlurilor de pagina, cuvintelor cheie, descrierilor unice de pagina. Procesul de optimizare mai include verificarea si separarea stilizarea CSS si functiile de scripting ca sa se reduca dimenisunile paginilor.

Continutul !

 

Cel mai important lucru pe care trebuie sa aveti in vedere este sa construiti site-ul pentru utilizatori si nu pentru motoarele de cautare. Cu cat site-ul va fi mai coerent din punct de vedere informational pentru utilizatori, cu atat veti castiga si in fata motoarelor de cautare.

Este forate important deci, sa aveti un continut de o calitate si o valoare cat mai mare pentru grupul de tinta.

Perpetuum mobile

 

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il aveti in vedere, este faptul ca optimizarea pentru motoarele (SEO)de cautare trebuie sa fie un proces continuu. Acesta se datoreaza, in primul rand, concurentei dvs.,care nu va dormi si se va lupta pentru o pozitie mai buna, in al doile rand, faptului ca algoritmii motoarelor de cautare sunt ajustati in mod permanent.

Proiect web design in lucru:

Momentam lucram la un site full flash pentru o tabara de corturi pentru copii.

 

Site-ul va avea fundal sonor, formular de contact, galerie foto, grafica 3d a taberei.

 

Copyright @ 2010 Webstyle.ro
Toate drepturile rezervate.

Cat costa o optimizare site?

Pretul exact al unui proces de optimizare (SEO) va putem furniza numai dupa ce am studiat codul sursa al site-ului dvs., respectiv dupa ce am studiat numarul de cautari dupa cuvintele cheie ale site-ului dvs. si concurenta. Cu cat concurenta este mai mare cu atat implica mai mult efort si bani optimizarea.

Cum puteti sa ne contactati?

Sunati la nr.fix: +40 365 082 041

sau pe Mobil l: +40 744 924 398

 

Trimiteti e-mail:office@webstyle.ro

 

Cereti gratuit o estimare !

 

Trimiteti-ne un mesaj prin formular