Site de prezentare

 

Site-ul static de prezentare contine cateva pagini statice cu design atragator, predominant cu text si imagini. Site-ul contine formular de contact prin care vizitatorii site-ului au posibilitatea de a trimite mesaje proprietarului site-ului.

Este solutia ideala pentru cei care vor sa aiba o prezenta pe internet cu o investitie minima.

Cere o estimare gratuit

Site Dinamic(CMS)

 

Site-ul este dotat cu un modul de administrare (adaugare, modificare, stergere pagini, continut, imagini).

Astfel detinatorul site-ului are control total nefiind nevoit sa apeleze la specialisti atunci cand vrea sa modifice continultul site-ului. Este solutia ideala pentru firme care vor sa prezinte diferite produse sau servicii.

Cere o estimare gratuita

Site Flash/Dinamic

 

O varianta animata de website cu efect de impact asupra vizitatorului prin animatii speciale, muzica si sunete. Cream si site-uri flash dinamice a caror continut poate fi administrat prin fisiere xml sau modul de administrate (CMS). Este solutia ideala pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei clienteli deja existente.

Cere o estimare gratuita

Magazin on - line

 

Site complex creat special pentru vanzari on-line. Include modul pentru gestionare a categoriile de produse, promotiilor, stocului si a comenzilor. Pe langa acestea site-ul contine si alte facilitati ca: cautare avansata, newsletter, recomanda unui prieten, notificare despre noutati. Este solutia ideala pentru comert electronic.

Cere o estimare gratuita

Alte costuri necesare...

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa rezervati numele de domeniu ales. Un domeniu.ro costa 51,26 USD+TVA -se plateste o data/viata. Dupa ce site-ul dvs. a fost finalizat trebuie pus pe un server unde poate fi accesat non-stop. Costurile hosting-ului incep de la 2 euro/luna.

Cat dureaza realizarea unui site?

Durata procesului de dezvoltarea a unui site depinde de compolexitatea acestuia. Un site de prezentare static este realizat in maxim 7 zile. Realizarea unui site dinamic necesita mai mult timp cca. 15 zile. Crearea unui magazin on-line necesita minim 1 luna.

Cum se procedeaza de obicei?

Realizare unui site implica o serie de pasi care trebuie urmati cu strictete:

 

  • Planificarea site-ului
  • Creare schite de structura
  • Crearea design-ului
  • Optimizarea,testarea site-ului
  • Lansarea ,promovarea site-ului
Ce tip de site sa comand ?

Cea mai importanta intrebare la care trebuie sa gasiti raspunsul este:"Ce vreau sa faca acest site?".

Daca aveti raspunsul la aceasta intrebare contactati-ne imediat si o sa va ajutam sa faceti alegerea potrivita.

Tel: 0365082041 sau 0744924398

E-mail:office@webstyle.ro

Web Design - Creare Site